Solceller för företag

För företag finns det goda förutsättningar att göra en lönsam investering i solceller. Många äger fastigheter med stora outnyttjade takytor som ofta har söderläge. Detta är bästa möjliga förutsättning för installation av en högproducerande solcellsanläggning som snabbt kommer bli vinstgivande.

Redan från första dag ett kommer solpaneler på ert tak producera el och på så vis sänka elkostnaderna från start. Det innebär att ni inte längre kommer vara lika beroende av prishöjningar på elmarknaden. Självklart producerar inte solcellsanläggningen lika mycket en mörk vinterdag som en solig sommardag. Men i gengäld kan den el som inte används under de dagar när anläggningen producerar som mest säljas ut på elmarknaden. Då tillkommer även en skattereduktion, läs mer nedan.


 

Uddevalla solpaneler för företag, västtrafik.
Solcellsanläggning installerat för Västtrafik på Kampenhof i Uddevalla. Produktion på 18 kWp, klart i oktober 2016.

 


Skräddarsydd lösning för era behov

Tillsammans med Fyrstads El levererar vi nyckelfärdiga solcellsanläggningar till er och är angelägna om det enkelt ska gå att följa arbetsprocessen. För att er investeringen ska vara lönsam ska solcellsanläggningen fortsätta producera el i många år. Därför garanterar vi på Yokk Solar alltid solpaneler av högsta kvalitet. Alla faktorer som elbehov, takyta och läge mot solen är med i beräkningen för att anpassa er solcellsanläggning för vad just ert företag behöver. Att investera i solceller ska inte vara svårt för företag, därför gör vi det enkelt genom att ta hand om hela processen.

 


Kostnadsfri offert

Låter en investering i solceller intressant för ert företag? Tveka då inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller bara svar på frågor om hur processen fungerar.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret

 


Investeringsstöd för företag på 30%

Idag kan även staten erbjuda ett investeringsstöd till företag på 30%. Dessutom får man en skatterabatt60 öre/kWh vid försäljning till elmarknaden för den el som solcellsanläggningarna producerar, men som inte används.

Eftersom väntetiden på att få investeringsstöd är runt 2 år är det bra att ansöka om det redan idag.

Klicka här för ansökan om investeringsstöd

 


Prislista solcellspaket

Klicka här för att se prisexempel för bolag (plåttak).*

*  Alla företagspriser är utan moms.