Hur kan min villa producera el?

Är ni intresserade av att låta er villa bidra till ett hållbart samhälle, samtidigt som era elräkningar blir färre? Då är en investering i solcellsanläggningar på er villa helt rätt. Eftersom systempriserna sjunkit kraftigt samtidigt som tekniken utvecklats enormt är solceller idag ett konkurrenskraftigt alternativ till andra energikällor.

Att producera sin egen el på sitt villatak är något många tror är krångligt, men egentligen är det inte krångligare än att kontakta oss och sätta snöbollen i rullning. Med din solcellsanläggning kan du till stor del möta dina egna elbehov med din egenproducerade el. Den el som inte kommer till användning kan sedan enkelt säljas vidare på elmarknaden, läs mer nedan.

 


 

Solceller på tak till privatperson, villa.
Yokk Solar AB installation av solceller på tak av villa på Orust, oktober 2016. Solpaneler som kan producera 7.25 kWp.

 


Vi tar fram en lösning som passar er

Vi samarbetar med Fyrstads El för att på ett säkert sätt levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningarSjälvklart är solcellsanläggningen optimerad för att passa just era specifika behov vad gäller takyta, solläge, elbehov och så vidare. För oss är det också viktigt att se till att kunden får en klar syn över arbetsgången. Vi är med under hela processen, från att ta fram en offert till att er solcellsanläggning börjar producera el. Yokk Solar AB kan garanterar solpaneler av hög kvalitet och ser till att ni får största möjliga utdelning på er solcellsinvestering. 

 


Kostnadsfri offert

Om solpaneler är något ni funderar på och vill ha en kostnadsfri offert eller bara svar på frågor om solceller, är det bara att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart som möjligt till er.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret

 


Investeringsstöd för villa

Just nu är en bra tid att investera i solceller eftersom det finns ett investeringsstöd till privatpersoner på 30%. Det tillkommer även en skatterabatt60 öre/kWh vid försäljning till elmarknaden för den el som solpanelerna producerar, men som inte används av hushållet

Väntetiden på att få investeringsstöd är idag runt 2 år. Därför är det bra att ansöka om det direkt, även om det kommer dröja en viss tid innan solcellsanläggningen installeras.

Klicka här för ansökan om investeringsstöd

 


Prislista solcellspaket

Klicka här för att se prislista för privatpersoner (tegeltak).