Hur köper man solel?

Om du eller ditt företag inte har möjlighet eller vilja att investera i solceller är solel en smidig lösning som säkerställer att ni får grön el. Med solel stödjer ni ett hållbart samhälle, men låter någon annan ta hand om investeringen. Ni får en garanti på att er el är från en förnybar källa och direkt via solpaneler från vår största energikälla, solen.

Istället för att ni behöver investera i solcellsanläggningar är det vi på Yokk Solar som gör det. Den el som produceras från våra solcellsanläggningar används av er. Då får ni er el direkt från solceller, utan massa onödiga mellanhänder.

Som solelskund behöver ni inte oroa er för drift, underhåll och försäkring av solcellsanläggningar, det tar vi hand om. Att köpa solel är en smidig lösning som försäkrar er om att ni får el som kommer från en förnyelsebar källa. Samtidigt behöver ni inte ta stora lån och oroa er för att sköta om en solcellsanläggning.

Att köpa solel från Yokk Solar innebär att kunden kan se nyttan redan från första dagen. Detta är dels genom sänkt elräkning från elhandelsbolaget, samt från de inkomster från export/försäljning av el till elnätet. Vinsten är tydlig utan att det behövs göras någon egen investering!

 


Solceller på lantbruksfastighet, producerar solel.
Installation på 7.2 kWp på Gullmarsbergs Säter i Uddevalla, augusti 2017. Solcellsanläggning där Yokk Solar AB installerar solcellerna och kunden köper den producerade elen.

 


Kontakta oss

Är ni intresserade av solel eller har fler frågor? Tveka då inte att höra av er till oss via vårt kontaktformulär. Vi ser till att svara så snart vi kan:

Klicka här för att komma till kontaktformuläret