Expertis

Lång branscherfarenhet och bred kunskap gällande hela projektprocessen, från materialval till färdig installation.

Innovation

Vi har tagit fram två olika monteringssystem: ScanRack (för papptak) och WoodRack (för markbaserad anläggning).

Hållbarhet

Vår vision är att skapa en positiv påverkan på vår omvärld genom kontinuerligt lärande, långsiktighet och kvalité.

Säkerhet

Vi har certifierad personal för installation och implementerar alltid den senaste tekniken när vi utför vårt arbete.

Om oss

Yokk Solar AB är ett svenskt dotterbolag till det tyska Yokk Solar GmbH. Tillsammans har företagen installerat över 500 solcellsanläggningar runtom i Europa.

När du som kund använder dig av Yokk Solar får du inte bara en optimerad och kostnadseffektiv solcellsanläggning, du får också ta del av den expertis och innovationskraft vi samlat på oss under flera decennier. Med utgångspunkt från era individuella förutsättningar hjälper vi er med allt från behovsanalys till en färdig och producerande solcellsanläggning. Ni får även verktyg för produktionsövervakning så att ni har bra koll på hur er anläggning fungerar. Genom en öppen dialog innan, under och efter installationen vill vi skapa trygghet i att er anläggning motsvarar era förväntningar.

För oss är hållbarhet i fokus och vi gillar att hitta nya lösningar som hjälper våra kunder långsiktigt, samtidigt som vi tar ansvar för den påverkan vi har på vår omgivning. Vi har därför tagit fram system som minimerar risker och miljöpåverkan (klicka här om du vill läsa mer om ScanRack och WoodRack).

Genom vår expertis vill vi stötta omställningen till cirkulär ekonomi och erbjuder därför företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och lantbruk möjligheten att använda förnyelsebar energi. För att så många som möjligt ska kunna ta del av vårt arbete tillhandahåller vi även lösningar för stora och små solcellsparker. Vi gör detta tillsammans med markägare eller som helägda projekt.

För att skapa optimala helhetslösningar väljer vi våra leverantörer med noggrannhet och har under åren arbetat upp samarbeten som både vi och våra kunder kan lita på.

I dagsläget utgår vi från Uddevalla och Göteborg och ser fram emot att arbeta med dig oavsett om du sitter i Haparanda, Ystad eller någonstans däremellan.

Yokk Solar har kollektivavtal och är anslutet till Installatörsföretagen.

Vi är Yokk Solar

Jonas Malmström

Grundare

Joachim Zackrisson

Platschef

Pelle Jonsson

Säljare

carolina_ulmehed_yokk_solar.jpg

Carolina Ulmehed

Projektör

Sarine Kalfaian

Ekonomiassistent

erik_mathiesen_yokk_solar.jpg

Erik Mathiesen

Projektledare

Ronny Näslund

Projektledare

mats_mozelius_yokk_solar

Mats Mozelius

Arbetsledare El/Upphandling

Niklas Grundberg

Serviceansvarig/Elektriker